duminică, 17 iulie 2011

S.W.A.T - Firefight (2011)

Paul Cutler este un membru al echipei S.W.A.T din LA , care in trecut a fost trimis in Irak pentru tara sa .El este trimis in Detroit deoarece echipa din Detroit are nevoie de imbunatatiri si trebuie adusa la zi cu metodele moderne de codificare. Ajuns in Detroid el va evalua echipa si o va pregati pentru misiuni complete. Paul Cutler cere control total asupra echipei din Detroid ceea ce sefului departamentului S W A T din Detroid nu ai convine dar intr-un final acesta accepta aceasta propunere. Paul isi incepe activitatea dar cu aceasta ocazie apar si problemele.El se confrunta cu un criminal pe nume Walter Hatch, acesta ai intinde multe capcane. In final Paul trebuie sa il elimine pe Hatch pentru a-si salva echipa.

The Death and Life of Bobby Z (2009)

Bazat pe romanul lui Don Winslow, filmul lui John Herzfeld îşI centrează acţiunea asupra întîmplărilor prin care trece Tim Kearney (Paul Walker), un fost combatant al Marinei americane ajuns la închisoare. Paşaportul lui Kearney spre libertate este un targ propus de agentul DEA Tad Gruzda de a juca rolul traficantului de droguri Bobby Z într-un schimb de prizonieri propus de cartelul mexican al drogurilor. Planul nu iese aşa cum a fost imaginat, iar Tim Kearney împreună cu fiul de şase ani al adevăratului Bobby Z se trezesc urmăriţi de mafioţi şi forţe DEA. Pentru a rămîne în viaţă, Tim Kearney trebuie să fie cu un pas înaintea tuturor, dar mai ales să nu-şI dezvăluie adevărata identitate.

Hatchet II (2010)

Tanara Marybeth este salvata din ghearele asasinului Victor Crowley de catre un pescar cu un singur ochi, care ii ofera adapost in propria lui cabana pana in momentul in care ii afla identitatea, dupa care o izgoneste fara prea multe explicatii. Intrigata de comportamentul bizar al pescarului si de conexiunile existente intre tatal ei si nebunul care traieste intr-o mlastina din New Orleans si manuieste o secure, Marybeth cere ajutorul enigmaticului reverend Zombie, care aduna o armata formata din mercenari si vanatori si porneste impreuna cu fata spre mlastina pentru a-l gasi pe Victor Crowley si a-l anihila o data pentru totdeauna. Numai ca reverendul Zombie nu este demn de incredere si are propriile motive secrete pentru care doreste sa ajunga la mlastina, spre deosebire de Marybeth care spera sa recupereze trupurile membrilor familiei sale si sa perfecteze o razbunare sangeroasa impotriva macelarului cu securea.

Faster (2010)

In urma cu 10 ani, Driver a fost arestat si condamant la inchisoare sub acuzatia de a fi incercat sa jefuiasca o banca. In timpul respectivei tentative de jaf, fratele lui Driver a fost asasinat din cauza tradarii unora dintre complici, motiv pentru care singurul scop caruia Driver ii dedica acum toata energia este gasirea si anihilarea celor care au contribuit la moartea rudei lui de sange si la trimiterea sa in judecata. Mai hotarat decat oricand sa isi faca dreptate pe cont propriu, cu arma in mana, Driver viziteaza rand pe rand cele patru persoane ale caror nume si adrese sunt inscrise pe lista lui neagra, insa cu fiecare crima pe care o comite atrage asupra lui atentia unui asasin profesionist si a unui politist aflat in pragul pensionarii. In vreme ce politisul isi face un titlu de onoare din a-l captura pe Driver si a-si incheia cariera in mod glorios, egocentristul ucigas il urmareste pe justitiar fiindca simte ca in sfarsit a intalnit un adversar pe masura lui. Intr-o cursa pe viata si pe moarte, in care vanatorul se poate transforma in orice moment in prada, Driver isi da seama ca lista cu posibilii vinovati pentru decesul fratelui sau este incompleta.

Source Code - Transfer de Identitate (2011)

Capitanul Colter Stevens se trezeste cu un soc si se gaseste intr-un tren care se indreapta spre Chicago. Desi toti ceilalti pasageri par sa il cunoasca, el nu are nici o idee unde ori cine este. Colter nu isi aminteste nimic despre el sau despre cum a ajuns in tren, un singur lucru isi aminteste, ca zbura cu un elicopter intr-o misiune in Iraq. Brusc un tren din partea opusa se apropie si explodeaza o bomba care il omoara pe Colter si pe ceilalti pasasgeri. Apoi se trezeste intr-o cameri izolata, legat de un scaun, unde ii este adus la cunostinta ca face parte dintr-o operatie numita “Beleaguered Castle”. Pe cand sa ii dea mai multe informatii, se trezzeste din nou in tren, unde s-a trezit prima data. Colter isi da seama care este scopul misiunii, acela de a-l opri pe cel care detoneaza bomba, si incearca sa il opreasca.

Born To Ride (2011)

his movie has no concept of the bikers lifestyle it was more like 2 wild hogs without the good jokes and trying to look tough wild hogs was a great comedy this was a sad tragedy and i mean the movie not the plot . just the fact that they refer to the lead as capt America once and take a pan head with a wanna be look of the original bike Fonda rode in easy rider was such a cheap plug to try to make it authentic the acting was horrible i don't know what happened it had a decent cast William and a few others are not new beginners so i expected better but then again the script was so lame the dialog seriously need work all around just a bad movie it even made torque look like a Robert dinero AL pachino flick i found it offensive as a biker the guys who were involved should reevaluate their movie making skills and Casper and William should be looking for better roles that will really showcase there talents especially William

Rio (2011) Online Subtitrat

Blue este un papagal dintr-o specie foarte rara cu pene de culoare albastra, duce un trai plictisitor, dar confortabil intr-o colivie plasata intr-o locuinta dintr-un orasel din Minnesota si mediteaza cu tristete la faptul ca este singurul exemplar ramas in viata si, din acest motiv, incapabil sa se reproduca si sa asigure continuitatea speciei. Atunci cand blandul, amuzantul si lasul papagal Blue afla ca o femela din specia lui a fost vazuta in Brazilia, decide sa renunte la stilul de viata lipsit de griji si sa porneasca intr-o calatorie palpitanta spre Rio de Janeiro pentru a o cunoaste pe curajoasa si independenta Jewel. Numai ca intalnirea celor doi papagali nu se transforma in dragoste la prima vedere, diferentele de personalitate dintre Jewel si Blue spunandu-si cuvantul si papagalul domestic fiind fortat sa isi invinga fobia de zbor pentru a o cuceri pe femela ravnita. Aventurile distractive si periculoase prin care trec Jewel si Blue impreuna cu inteleptul tucan Rafael ii ajuta sa inteleaga valoarea prieteniei, a iubirii si a necesitatii de a accepta provocarile vietii.

Sinners & Saints - Pacatosi si Sfinti (2010)

Acest film nu are o inca o descriere...










Arthur (2011)

Arthur” il are in centrul actiunii pe un playboy alcoolic si petrecaret, care nu are niciun scop precis in viata si care isi pierde timpul risipind fara masura averea familiei. Singura persoana pe care iresponsabilul si flusturaticul Arthur Bach o iubeste cu adevarat si ale carei sfaturi le urmeaza este dadaca Hobson, care a fost ca o figura materna pentru el si care i-a daruit intotdeauna mai multa afectiune decat mama sa biologica Vivienne. Pentru a mosteni uriasa avere a familiei, Arthur este obligat sa se casatoreasca cu Susan Johnson, o tanara bogata din inalta societate, pe care parintii lui o considera potrivita pentru a-l aduce pe calea cea buna pe superficialul lor fiu, dar pentru care acesta nu simte niciun fel de atractie. Arthur se consoleaza cu gandul ca va trebui sa se insoare cu Susan daca doreste sa traiasca in continuare in luxul exorbitant cu care este obisnuit, insa, chiar in preajma nuntii aranjate de catre parintii viitorilor miri, se indragosteste de o femeie saraca din clasa muncitoare, pe care familia lui nu ar accepta-o niciodata ca nora si este pus in situatia de a alege intre avere si iubire.

2012: Ice Age - Epoca de Gheata (2011)

Lumea e cuprinsă de îngheţ. O familie e despartita