luni, 18 iulie 2011

Ironclad (2011)

n Anglia secolului al XIII-lea, baronii rebeli l-au determinat pe dispretuitul si tiranicul rege John sa isi puna pecetea regala pe tratatul Magna Carta, un document ce reglementa drepturile oamenilor liberi si continea clauze dificil de acceptat pentru un monarh ce intentiona sa detina mai multa putere decat la nivel strict formal. Dupa cateva luni de la semnarea actului, ce a avut loc la data de 15 iunie 1215, regele John a incalcat angajamentele luate, a alcatuit o armata de mercenari pe coasta de sud a Angliei cu scopul de a readuce tara sub domnia lui si a declansat asa-numitul prim razboi al baronilor. Cavalerul templier William Marshall si un grup de razboinici experimentati denumiti “Cei 7 magnifici” au incercat sa apere castelul Rochester impotriva ostii de mercenari a regelui John, motiv pentru care respectivul palat a devenit un simbol al luptei pentru libertate si dreptate in epoca medievala.

You Got Served 2: Beat the World (2011)

Trei echipe de dans se pregatesc pentru a participa la concursul international “Beat the World” ce va avea loc in Detroit.Toate sperantele , visele si chiar vietile sunt riscate pentru a deveni campioni mondiali.








Jackass 3.5 (2011)

Acest film nu are nici o descriere.










Hall Pass - Concediu de la Casnicie (2011)

Red si Rick sunt buni prieteni si au o multime de lucruri in comun, incepand cu faptul ca amandoi sunt casatoriti de foarte multi ani si au inceput sa resimta efectele crizei sentimentale de la varsta a doua. Atunci cand sotiile lor remarca cu stupoare ca barbatii nu mai sunt interesati de placerile nevinovate pe care le ofera viata de cuplu si nu se sfiesc sa intoarca capul dupa alte femei mai tinere si mai voluptuoase decat ele, decid sa le ofere lui Fred si lui Rick o saptamana de libertate absoluta, in care sa uite ca sunt insurati si sa isi satisfaca toate poftele fara sa se teama de consecinte. Initial, cei doi prieteni au impresia ca visurile lor intime s-au transformat in realitate si sunt convinsi ca, de indata ce isi vor pune in functiune capacitatile de seductie de care dispuneau odinioara, nu va exista nicio femeie care sa nu le cada in mreje si pe care sa nu o poata vari in asternut. Situatia se complica insa in momentul in care Rick si Fred constata ca farmecul lor a palit si trucurile pe care le incearca nu mai au efect asupra tinerelor din ziua de astazi, iar nevestele lor se folosesc in egala masura de libertatea pe care le-au acordat-o lor si se implica in tot felul de activitati extramaritale.

No Strings Attached - Fara Obligatii (2011)

Doctorita rezidenta Emma Franklin are o atitudine cinica cu privire la dragoste intrucat a observat de-a lungul timpului casnicia tumultuoasa si plina de probleme a parintilor ei, iar dupa moartea tatalui a intretinut o relatie distanta cu mama. Adam Kurtzman este asistent de productie la un sitcom de proasta calitate si aspira sa devina comediant, fiind la fel de dezamagit ca si Emma de ideea de a se implica afectiv intr-o relatie dupa ce tatal lui, care este un actor celebru, a inceput sa se intalneasca cu femeia cu care fiul a avut o legatura serioasa timp de patru ani. Emma si Adam isi propun sa initieze o relatie bazata exclusiv pe sex si isi fixeaza unul altuia reguli stricte care sa ii impiedice sa investeasca emotii si sentimente in acest aranjament convenabil pentru amandoi. Desi isi impun sa nu converseze la telefon in timpul zilei, sa se intalneasca si cu alti parteneri si sa nu fie gelosi, cei doi tineri sfarsesc prin a se indragosti unul de altul si a- si dori sa aiba o relatie in adevaratul sens al cuvantului, temandu-se insa sa-si marturiseasca reciproc sentimentele pentru a nu ruina prietenia actuala dintre ei.

The Dilemma (2011)

Ronny si Nick au fost cei mai buni prieteni inca din perioada liceului, iar in prezent sunt parteneri la o firma de design auto si se pregatesc sa sustina o prezentare ce le-ar putea relansa afacerea. In vreme ce supraponderalul Nick este casatorit cu frumoasa si tanara Geneva si pare extrem de fericit in casnicie, Ronny este burlac, dar este implicat intr-o relatie serioasa cu fidela si rabdatoarea Beth. Ronny idealizeaza mariajul amicului sau si il considera un model, motiv pentru care este socat atunci cand o vede in mod intamplator pe Geneva in companie unui alt barbat si in ipostaze tandre, care nu lasa loc de interpretari. Decis sa se lamureasca daca Geneva are intr-adevar o relatie extraconjugala, Ronny declanseaza o investigatie pe cont propriu, insa incet-incet situatia ii scapa de sub control, iar comportamentul lui bizar pune in pericol propria idila cu Beth. Tensiunea creste pe masura ce se apropie momentul in care cei doi prieteni trebuie sa isi sustina proiectul de afaceri, iar Ronny se confrunta cu dilema daca ar fi cazul sa ii marturiseasca lui Nick adevarul despre infidelitatea Genevei sau sa nu se amestece in problemele private ale acestora.

From Prada to Nada (2011)

Romanul “Raţiune şi Simţire / Sense and Sensibility” de Jane Austen şi filmul omonim din 1995 au fost refăcute într-un nou film, dramedia romantică “From Prada to Nada”. Personajele principale sunt două surori răsfăţate, americance de origine spaniolă, care rămân leftere după ce tatăl moare neaşteptat. Cele două capricioase nu au de ales decât să se mute cu o mătuşă îndepărtată.






Big Mommas 2: Like Father, Like Son (2011)

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obisnuieste sa de deghizeze intr-o femeie corpolenta si simpatica pentru a-si solutiona cazurile si a invinge vigilenta infractorilor, este trimis intr-o noua misiune aventuroasa, numai ca de aceasta data este insotit de catre fiul lui vitreg pe nume Trent. Dupa ce baiatul in varsta de 17 ani este martorul involuntar al unei crime si devine tinta infractorilor ce au comis-o, fiind in pericol sa isi piarda viata daca va fi capturat de catre asasini, Malcolm Turner perfecteaza un plan ingenios pentru a-si ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este imbracat in haine de femeie, i se pune pe cap o peruca si i sa da prenumele Charmaine, dupa care este inscris la o scoala de arte frumoase frecventata exclusiv de catre fete. Evident ca tatal vitreg isi insoteste baiatul in aceasta aventura, apeland inca o data la trucurile care il transforma instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner in Coana Mare. Sarcina celor doi barbati deghizati este sa adune suficiente probe ca sa il incrimineze pe asasin, inainte ca acesta sa ii gaseasca si sa se razbune sangeros.

Cedar Rapids (2011)

Tim Lippe este un agent de asigurari timid si naiv, care nu a parasit niciodata localitatea natala Brown Valley din Wisconsin si nu s-a cazat niciodata la un hotel, motiv pentru care este luat complet pe nepregatite atunci cand este trimis sa-si reprezinte compania la o conventie regionala desfasurata in orasul Cedar Rapids din statul Iowa. Agentul de asigurari in varsta de 34 de ani se trezeste propulsat in jungla urbana si fortat sa faca fata unor provocari cu care nu s-a mai confruntat in trecut, fiind varat in diverse buclucuri de catre cei trei agenti experimentati pe care ii intalneste la conventie pe nume Joan Ostrowski-Fox, Dean Ziegler si Ronald Wilkes. Atras din punct de vedere fizic de catre seducatoarea Joan Ostrovski-Fox din Nebraska, Tim Lippe ajunge in patul unei prostituate, este agresat de niste batausi si este victima unui lant de evenimente amuzante ce ii vor schimba pentru totdeauna modul de gandire. Obisnuit sa respecte regulile, Tim este socat de comportamentul neconventional si imoral al colegilor lui, dar intelege faptul ca este dificil sa rezisti in sistemul corporatist corupt daca nu iesi din litera cartii.

Change of Plans (2011)

Sally si Jason formeaza un cuplu atipic pentru zilele noastre, deoarece relatia lor se bazeaza pe sinceritate, iubire, respect. Jason este fost pilot in armata, actualemente inginer aerospatial, iar Sally este o cantareata promitatoare, in cautarea marelui turneu. In momentul cand cei doi se pregateau sa plece intr-o binemeritata vacanta, in Tahiti, suna telefonul iar Sally primeste groaznica veste: cea mai buna prietena a ei impreuna cu sotul au murit intr-un accident de avion, cea cu care a inceput sa cante si pe care n-a mai vazut-o de cativa ani buni. Astfel sunt contactati de asistentul social care se ocupa de cazul celor 4 copii, ramasi acum orfani, care sunt lasati in grija lui Sally si a lui Jason, pana ce li se va gasi o noua familie, care tocmai de asta nu aveau timp si nevoie acum, mai ales ca nu stiu cum e sa fii parinte. De aceea pe de o parte copiii trebuie sa se integreze in noul lor camin, iar pe de alta parte cei doi vor invata ca o familie e formata din copii si parinti.

Paul (2011)

Clive Gollings si Graeme Willy sunt doi autori britanci de benzi desenate care sosesc in Statele Unite ale Americii pentru a participa la conventia Comic-Con de pe Coasta de Vest, dupa care se deplaseaza intr-un autovehicul inchiriat spre faimoasa Area 51, regiunea din partea de sud a statului Nevada cunoscuta in literatura science-fiction ca locatia in care se petrec cele mai multe fenomene supranaturale legate de OZN-uri. Situatia se complica atunci cand celor doi ratati simpatici le iese in cale Paul, un extraterestru care si-a petrecut ultimii 60 de ani inchis intr-o baza militara ultrasecreta pentru a fi studiat si care s-a decis tocmai acum sa evadeze si sa caute nava spatiala cu care a aterizat pe Terra. Desi speriati initial de bizara creatura de culoare verde, Graeme si Clive hotarasc sa se implice in cazul acestuia si sa il ajute pe Paul sa se intoarca pe planeta natala, devenind tintele unor agenti FBI care nu concep ideea de a pierde subiectul experimentelor lor si de a permite ca oamenii sa afle despre existenta unor fiinte extraterestre.

Rango (2011)

Rango este un cameleon domesticit care traieste intr-un terrariu si viseaza la statutul de erou, consolandu-se cu speranta ca intr-o zi i se va oferi sansa de a-si demonstra calitatile de justitiar. Atunci cand paraseste confortul terrariului in cautare de aventuri palpitante, vanat fiind de catre un soim, Rango se trezeste intr-un oras din Vestul Salbatic denumit Dirt, in care localnicii nevinovati sunt terorizati de catre un grup de banditi si nu exista un reprezentant al legii capabil sa restabileasca ordinea. Ucigand in mod intamplator pasarea de prada care il haituia, Rango este privit de catre locuitorii din Dirt ca un erou curajos si capabil sa instaureze domnia legii, motiv pentru care este numit in functia de serif. Numai ca raufacatorii din oras nu sunt dispusi sa renunte fara lupta la pozitiile pe care si le-au castigat, iar cameleonul va invata pe propria piele ca nu este suficient sa ai bune intentii pentru a juca rolul de erou in viata reala, cimitirul din Dirt fiind populat cu o multime de morminte ale celor ce au incercat sa se opuna tiraniei exercitate de catre banditi si sa instaureze dreptatea.

Gnomeo & Juliet (2011)

Partial inspirata din piesa de teatru “Romeo si Julieta” a dramaturgului englez William Shakespeare, animatia “Gnomeo and Juliet” relateaza cu umor evolutia povestii de dragoste dintre doi pitici de gradina ce fac parte din grupuri rivale: clanul Montague sau clanul gnomilor de culoare albastra si respectiv clanul Capulet sau clanul gnomilor de culoare rosie. Intrucat familiile lor se dusmanesc dintotdeauna si se razboiesc pentru suprematie in gradina din Verona Drive ori de cate ori oamenii pleaca de acasa, Gnomeo si Juliet decid sa pastreze secretul cu privire la idila lor, fiind ajutati de catre o broscuta care este cea mai buna prietena a Julietei. In timp ce tatii indragostitilor nici nu vor sa auda de un armistitiu, Gnomeo si Juliet isi dau intalniri romantice sub balcon si se saruta la lumina lunii, printre ulucile gardului ce separa cele doua teritorii aflate in conflict, incercand sa dea iubirii lor o finalitate pozitiva si sa evite destinul tragic al amorezilor lui Shakespeare.

Animals United 3D (2011)

Suricata Billy vrea sa ii demonstreze fiului sau Junior ca nu este un ratat asa cum il catalogheaza alte animale din savana africana si porneste impreuna cu leul Socrates sa caute rezerve de apa potabila intrucat, spre deosebire de anii precedenti, atunci cand ploile abundente si inundatiile le asigurau hrana necesara supravietuirii, in acest an nu au avut parte de niciun strop de lichid. Intalnindu-se pe drum cu cocosul galic Charles, care ii informeaza ca in Delta Okavango exista suficiente rezerve de apa, Billy si Socrates constata ca oamenii au pus stapanire si pe aceste resurse si au construit un baraj pentru a alimenta cu energie o statiune de vacanta cu hoteluri de lux, acesta fiind motivul pentru care habitatul lor este pe punctul de a fi distrus de seceta. Leul si suricata fac echipa cu girafa Giselle, elefantul Angie, cangurul Toby, broastele testoase de Galapagos Winnie si Winston, ursul koala Ken, cimpanzeul Toto si ursul polar Sushi pentru a participa la conferinta pe tema prezervarii resurselor naturale organizata la hotelul antreprenorului Smith si pentru a le preda politicienilor cateva lectii despre consecintele dramatice ale implicarii omului in distrugerea mediului inconjurator.

Tangled (2010)

Fiind rapita din castelul parintilor ei pe vremea cand era doar o copila, frumoasa si rebela printesa Rapunzel si-a petrecut ultimii 18 ani inchisa intr-un turn inalt, care nu are nici ferestre si nici usi si la care nu se poate ajunge pe nici o scara. Complet izolata de lume, dornica de aventura si simtindu-se singura, Rapunzel reuseste sa il prinda in capcana parului ei lung de peste 20 de metri pe tanarul Flynn Rider, care trecea intamplator pe langa turn. Plina de imaginatie, incapatanata si voluntara, printesa Rapunzel se foloseste de cositele ei blonde cu putere magica ca de niste tentacule uriase si evadeaza cu ajutorul lui Flynn Rider din turnul in care fusese tinuta captiva. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii, umor si iubire, Rapunzel descopera pentru prima data in viata cum arata lumea reala din exteriorul zidurilor turnului si se straduieste sa evite sa fie prinsa din nou de catre vrajitoarea diabolica ce o urmareste.

Yogi Bear - Ursul Yogi (2010)

Intrucat a adus primaria in pragul falimentului, folosind banii din bugetul local pentru a-si satisface propriile capricii, coruptul si lacomul primar Brown intentioneaza sa inchida Jellystone Park si sa vanda pamantul pe care a fost amenajat acesta. Daca planul diabolic la primarului este pus in aplicare, ursii Yogi si Boo Boo vor fi dati afara din singurul camin adevarat pe care l-au avut vreodata, iar oamenii din zona nu vor mai avea ocazia de a se relaxa in mijlocul naturii, motiv pentru care Yogi trebuie sa isi puna mintea la contributie pentru a gasi rapid o solutie salvatoare. Ajutat de catre documentarista Rachel Johnson si de catre paznicul Smith, intre care se infiripa o poveste de iubire, ursul Yogi incearca sa dejoace complotul primarului Brown, care vrea sa distruga o specie rara de broasca testoasa pentru a impiedica transformarea Jellystone Park in rezervatie naturala.

All Star Superman (2011)

Acest film nu are descriere...










Sucker Punch (2011)

Sucker Punch este un film despre o fata tanara care incearca sa se ascunda de durerea cauzata de rautatea tatalui ei vitreg si de catre viitoarea lobotomie.Ea ajunge intr-un spital de nebuni si incepe intre timp sa dezvolte in mintea ei o realitate alternativa.Ea planuieste sa scape din acea lume imaginara,dar pentru a face asta ea trebuie sa fure 5 obiecte inainte ca un om ticalos sa o prinda. Are 5 zile sa scape pana va fii lobotomizata. Pentru a face fata situatiei, ea intra in lumea hiper-reala a imaginatiei sale si liniile dintre realitate si vis incep sa devina confuze. Ea este ajutata de prieteni din interiorul institutiei.Oare lumea fantastica o va ajuta pe copila sa scape de soarta lumii reale?Actiunea filmului se petrece in anii ’50.

Drive Angry 3D (2011)

Dupa ce fiica ii este ucisa, iar nepoata aflata inca in scutece ii este rapita de catre componentii unei secte de fanatici conduse de catre Jonah King, un barbat evadat din Iad pe nume Milton intelege ca are la dispozitie numai trei zile pentru a salva bebelusul de la sacrificare in prima noapte cu luna plina si pentru a razbuna moartea inutila a mamei fetitei. Ajutat de catre Piper, o chelnerita inteligenta si sexy care fura masina fostului iubit pentru a-i fi de folos lui Milton, justitiarul strabate tara in lung si in lat cu scopul de a-l gasi si de a-l anihila pe diabolicul Johah King, care considera ca destinul lui consta in sacrificarea copilului pentru a instaura iadul pe pamant. Desi lasa in urma o multime de cadavre imprastiate pe autostrada, misiunea lui Milton este ingreunata de faptul ca este urmarit de politie si de un criminal enigmatic cunoscut sub porecla de “Contabilul”, care este trimis de catre Diavol ca sa il readuca in iadul din care a fugit pentru a-si cauta mantuirea spirituala.

Fast And Furious 5 (Fast Five) Rio Heist (2011)

Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O’Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de super-piloti de masini rapide, având la dispozitie o singura sansa pentru a se confrunta, cu un om de afaceri corupt, un lord al drogurilor Joaquim de Almeida, care îi vrea morti, dar în acelasi timp evitând sa fie capturati de catre un agent federal neobosit – Luke Hobbs , care nu rateaza niciodata “tinta” lui. El este desemnat pentru a-i urmari pe Dom si Brian si a-i aresta. Dar îsi da seama ca nu reuseste sa separe baietii buni de cei rai, si trebuie sa se bazeze pe instinctele sale pentru a-si încolti prada înainte ca altcineva sa o doboare…

Kill The Irishman (2011)

Inspirat din cartea “To Kill the Irishman: The War that Crippled the Mafia” a autorului Rick Porrello, filmul “Kill the Irishman” prezinta ascensiunea si decaderea lui Danny Greene, un lider de sindicat corupt al docherilor din port, care s-a transformat intr-un bataus al Mafiei si si-a dobandit renumele de omul care nu poate fi ucis dupa ce a scapat nevatamat din nu mai putin de 8 tentative de asasinare, perfectate de catre seful Mafiei italiene din Cleveland – James “Jack” Licavoli. In vara anului 1976, in centrul orasului Cleveland au fost detonate 36 de bombe si a izbucnit un razboi pentru putere si teritoriu intre Mafia italiana si irlandezul Danny Greene, care s-a aliat cu mafiotul John Nardi impotriva camatarului si patronului de club de noapte Shondor Birns. Imprietenindu-se cu politistul Joe Manditski si refuzand categoric sa mai execute ordinele primite de la liderul mafiot pentru care lucra, irlandezul invincibil Danny Greene a devenit o legenda in lumea crimei organizate din statul Ohio, iar actiunile lui au avut in cele din urma drept consecinta prabusirea sindicatelor mafiote de pe tot cuprinsul SUA.

Tees Maar Khan (2010)

Acest Film nu are descriere.










Sniper 2: Reloaded (2011)

In timp ce lucreaza cu fortele ONU in Republica Democratica Congo, puscasul marin Serg. Brandon Beckett (Chad Michael Collins), fiul renumitului lunetist Thomas Beckett, primeste comanda de a salva un fermier european prins in mijlocul teritoriului rebel in filmul de actiune Lunetistul Reincarcat/ Sniper Reloaded. Cand el si oamenii lui ajung la ferma, un lunetist misterios ii prinde intr-o ambuscada, ranindu-l pe Beckett si omorandu-i pe restul. Cu ajutorul fostului protejat al tatalui sau, instructorul lunetist Richard Miller (Billy Zane), Beckett trebuie sa invete sa gandeasca precum un lunetist pentru a-l prinde pe asasin inainte ca acesta sa se reintoarca si sa-si termine treaba in filmul de actiune Lunetistul Reincarcat/ Sniper Reloaded

Street Kings 2: Motor City (2011)

Acest film nu are descriere.









The Green Hornet - Viespea Verde (2011)

Britt Reid este un playboy petrecaret si rasfatat din Los Angeles, al carui tata este proprietarul ziarului The Sentinel si detinatorul unui imperiu financiar. Atunci cand parintele lui James Reid decedeaza in conditii suspecte, tanarul Britt se trezeste brusc la conducerea celui mai profitabil trust de presa din oras si simte pentru prima data in viata ca are un scop precis si nobil si anume sa se foloseasca de averea mostenita pentru a combate crima organizata. Cu ajutorul unui angajat constiincios si inventiv pe nume Kato, care este expert in arte martiale si care a construit un automobil indestructibil dotat cu toate armele imaginabile si botezat The Black Beauty, Britt Reid se transforma intr-un supererou numit The Green Hornet si colinda strazile in timpul noptii pentru a eradica infractionalitatea. Unindu-si fortele cu Kato si cu noua lui secretara Lenore Case, The Green Hornet trebuie sa-l invinga pe diabolicul Benjamin Chudnofsky, cel care a reunit toate bandele de criminali sub puterea lui si care vrea sa-l ucida pe supereroul ce ii zadarniceste planurile.

The Mechanic (2011)

Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972, “The Mechanic” ii are in centrul actiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop si pe discipolul acestuia Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in urma niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operand intr-o lume in care nu se aplica regulile conventionale ale moralitatii si in care orice greseala il poate costa viata, veteranul accepta cu reticenta sa il ia sub aripa lui ocrotitoare pe tanarul Steve McKenna si sa il antreneze in arta de a ucide pentru bani. Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar si pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreste sa il initieze pe Steve McKenna in secretele meseriei pentru a exista cineva care sa ii continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa fata de o fosta victima a lui?

Djinns (2010)

Actiunea filmului este plasata in anul 1960, in Algeria, intr-un timp in care Franta inca mai lupta pentru dominatie in Africa. O trupa de soldati din Legiunea Straina Franceza este trimisa in desert pentru a gasi ramasitele unui avion prabusit intr-o zona ostila a tarii. Acestia sunt insotiti si de soldat-cameraman Michel, insarcinat cu filmarea locului prabusirii. Legionarii mai trebuie sa recupereze si o servieta metalica si s-o duca la comandamentul general francez. Ajunsi la locul accidentului, gasesc in avion servieta, insa sunt atacati de un grup de insurgenti care ii ia prin surprindere, soldatii insa scapa, ajutati si de o furtuna de nisip si gasesc refugiu intr-un sat. Cat timp soldatii rascolesc asezarea, in cautare de alti ”teroristi”, Michel reuseste sa captureze 3 insurgenti, insa odata cu lasarea serii, lucrurile scapa total de sub control, mintea fiecarui soldat o ia razna. Djinn-ii, fiinte imateriale, locuitori stravechi si de drept ai acelor pamanturi, duc o lupta pentru alungarea strainilor, straini cu planuri ”rauvoitoare”.

The Red Baron - Baronul Rosu (2010)

Baronul Manfred van Richthofen (Matthias Schiweighöfer) este cel mai de temut si celebru pilot al Serviciilor Germane de Aviatie. Prietenii lui piloti si el, aseamana bataliile aeriene cu niste glorioase concursuri sportive, ignorand ororile bataliilor de la sol. Dupa ce este ccidentat, van Richthofen se indragosteste de asistenta Käte (Lena Headey) si realizeaza ca el este doar manipulat pentru propaganda de catre generali.Intre dezgustul sau pentru razboi si dragostea pentru aviatie, Baronului i se ofera o pozitie departe de campul de lupta. Spre surprinderea lui Käte, acesta refunza, spunand: “pilotii care mor pe front, nu au de ales, pe cand eu da!”. In cele din urma acesta este ucis in lupta de catra Arthur Ray Brown (Joseph Finnes), la scurt timp dupa ce el si Käte isi planuisera viata impreuna!

Elephant White (2011)

Curtie Church este angajat de fiul unui cap al unei importante bande din Bangkok, pentru a detona un pachet explosiv artizanal asupra catorva membri dintr-o banda rivala. Apoi acesta il cheama si inventeaza o poveste despre o presupusa, si-l plateste ca sa-i gaseasca aceasta fiica, rapita, drogata si fortata sa se prostitueze. Astfel acesta incepe un razboi cu presupusii rapitori ai fetei,iar pentru asta apeleaza la un vechi prieten, Jimmy, care este un ,,protejat” al bandei pe care o urmareste Curtie, de la care face rost de arme, de fapt acesta schimba mai multe ,,formidabile” pusti cu luneta. El mai este ajutat si de o fata, Mae, care incearca sa-l convinga ca el singur nu poate schimba aceea lume cruda a drogurilor, prostitutiei, traficului de carne vie, din Bangkok, Curtie incearca s-o ajute pe Mae sa scape din acel loc, apeland la Jimmy. Dupa ce nu o gaseste pe presupusa fiica a mafiotului, Curtie accepta sa-l elimine pe seful bandei si pe mana sa dreapta, crezand ca astfel orasul si el va fi mai linistit, mai impacat, insa nu intotdeauna cu o floare poti face primavara !

I Am Number Four (2011)

Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise – Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.

Jackass 3D (2011)

Acest film nu are nici o descriere.