miercuri, 20 iulie 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2011)

Reprezinta ecranizarea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter. De data asta Harry, Ron si Hermonie pleaca intr-o cautare a celor 7 lucruri in care Voldemort si-a ascus sufletul, si care trebuie distruse pentru a-l putea distruge si pe acesta. Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Voldemort. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Voldemort (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor.Nimeni, cu exceptia lui Voldemort, nu are voie sa il ucida pe Harry, lordul Intunericului dorind sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Vodlemort, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta, si cand cerceteaza mai multe despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva lui Voldemort.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Harry, Ron si Hermione se intorc la Scoala Hogwarts pentru a gasi si a distruge in sfarsit horcruxe-urile lui Voldemort, talismanele din care acesta isi trage puterea malefica. Voldemort afla de misiunea celor trei prieteni si ii va infrunta in cea mai mare batalie de pana acum. Lupta pana acum mai subtila dintre magia alba şi cea neagra, dintre bine si rau, izbucneste intr-un razboi fatis. Miza nu a fost niciodata mai mare si nimeni nu mai e in siguranţa. Viata nu va mai fi niciodata la fel pentru Harry si amicii sai.



Empire of Assassins (2011)

Acest film nu are descriere...










Bad Teacher - Profa Rea Dar Buuna (2011)

Elizabeth Halsey este o profesoara de liceu nonconformista, malitioasa, sarcastica si complet lipsita de vocatie, care face economii pentru a-si permite o interventie chirurgicala de marire a bustului doar pentru ca asa considera ea ca si-ar spori sansele de a cuceri un barbat potent din punct de vedere financiar, care sa-i asigure un trai luxos si care sa o scape de aceasta slujba banala pe care o detesta. Dupa ce este parasita de catre logodnicul ei bogat, profesoara care fumeaza marijuana, consuma alcool si este departe de a fi un exemplu pentru elevi perfecteaza un plan de a-l cuceri pe tanarul suplinitor Scott Delacorte, care se intampla sa fie mostenitorul unei companii de succes ce are ca obiect de activitate fabricarea de ceasuri si care se intalneste cu Amy Squirrel, profesoara-model a scolii. Numai ca Elizabeth trebuie sa faca fata si avansurilor lui Russell Gettis, un profesor de sport insolent si ironic, iar faptele ei diabolice se soldeaza cu consecinte neasteptate, din care are de invatat atat ea, cat si colegii de serviciu si elevii ei.

Transformers: Dark of the Moon Online Subtitrat (2011)

Decisi sa se razbune pe Autobotii condusi de catre Optimus Prime pentru infrangerea pe care au indurat-o in precedenta confruntare, Decepticonii lui Megatron revin in actiune si declanseaza un nou razboi intre cele doua rase rivale de roboti. De data aceasta, Autobotii si Decepticonii sunt implicati intr-o periculoasa confruntare spatiala intre Rusia si Statele Unite ale Americii, iar tanarul Sam Witwicky, aliatul de nadejde al lui Optimus Prime si al Autobotilor Bumblebee, Ironhide, Sideswipe sau Ratchet, este constrans sa sara inca o data in ajutorul prietenilor lui roboti pentru a salva umanitatea. In anul 1969, componentii zborului spatial Apollo 11 au ajuns pe partea nevazuta a Lunii intr-o misiune strict secreta si au documentat existenta unei nave cybertroniene, ceea ce a confirmat teoria ca pamantenii nu sunt singuri in Univers. Dupa aproximativ 40 de ani, secretele acestei misiuni sunt dezvaluite, iar implicarea robotilor in infruntarea americano-rusa este dovedita.

Age of Heroes (2011)

Acest film nu are descriere...










The Suspicions of Mr Whicher (2011)

Acest film nu are descriere...










Cars 2 (2011)

Star - masina de curse, Lightning - fulgerul McQueen si incomparabilul Mater - masinuta de tractari auto, duc prietenia lor spre locuri noi, interesante in "Cars 2", atunci cand calatoresc peste mari pentru a concura in primul Mare Premiu Mondial pentru a determina care este cea mai rapida masina din lume. Dar drumul spre campionat este umplut cu o multime de gropi, ocolisuri si surprize hazli, atunci cand Mater este prins intr-o aventura intriganta de spionaj international. Calatoria impachetata in actiune a lui Mater il conduce intr-o urmarire exploziva pe strazile din Japonia si Europa. adaugarea la toata aceasta distractie, este o distributie cu tot felul de masini noi, colorate, ce includ agenti secreti, ticalosi amenintatori si a concurentilor de curse internationale. Iar daca ni-l inchipuim pe Mater conducand pe partea gresita a drumului in Marea Britanie, mergand in cercuri mari, gigante in Paris, pe autostrada din Germania, facand fata motoscuterelor in Italia, incercand sa inteleaga semnele de circulatie din Japonia, atunci tot farmecul acestui film va prinde viata.

House of the Rising Sun online subtitrat (2011)

Ray, un fost politist, a inceput o viata noua, ca angajat al unui club de noapte, si incearca sa se tina departe de probleme. Intr-o seara, in tura lui Ray, clubul e jefuit, iar fiul proprietarului e impuscat mortal. Ray, al carui trecut e descoperit, va incepe sa-l caute pe criminal pentru a-si spala reputatia. Intre timp, atat mafiotii, cat si politistii il suspecteaza de crima pe Ray.






Green Lantern: Emerald Knights (2011)

Acest film nu are descriere...










London Boulevard online subtitrat (2011)

Londonezul Mitchell tocmai a fost eliberat din inchisoare dupa ce a ispasit o condamnare de trei ani pentru un act de violenta pe care nu isi aminteste sa il fi comis si este abordat in prima lui zi de libertate de catre Billy, un tanar ce lucreaza pentru un gangster care se ocupa de camatarie si care ii ofera o slujba ilegala. Mitchell are oportunitatea de a lasa in urma trecutul infractional atunci cand este angajat de catre o actrita frumoasa si celebra pe nume Charlotte pe post de bodyguard, cu scopul de a o ajuta sa scape de paparazzi care ii urmaresc fiecare miscare si o obliga sa isi petreaca timpul inchisa intre cei patru pereti de la Holland Park. Situatia se complica in momentul in care Charlotte ii marturiseste lui Mitchell ca s-a indragostit de el si il intreaba cu franchete ce este dispus sa faca pentru a merita sentimentele pe care le nutreste fata de el intrucat, pentru a putea sa o protejeze pe femeia iubita si pentru a trai in liniste povestea de dragoste alaturi de ea, fostul puscarias trebuie sa rezolve mai intai problemele pe care le are cu gangsterul Gant, cel care a amenintat-o pe sora lui Briony.

The Resident online subtitrat (2011)

In fiecare an, cateva milioane de femei din America se mută singure in apartamente pentru prima dată. Fără să nu cunoască pe chiriaşii anteriori, fără să ştie cine sunt administratorii şi evident fără să-şi schimbe incuietorile de la uşi. Aceasta este şi povestea Juliei Dermer, o femeie frumoasă, proaspăt divorţată, care inchiriaza un apartament in Brooklyn. O mansardă superbă şi spaţioasă, apartamentul pare a fi prea frumos pentru a fi adevărat. Şi chiar aşa este, la scurt timp Julia descoperă că tпїЅnărul administrator, Max, are probleme psihice serioase şi dezvoltă o obsesie pentru ea. Faptul că Max suferă de sindromul Borderline este o enigmă pentru amпїЅndoi, iar Julia trebuie să treacă printr-un cumplit joc de a şoarecele şi pisica, pentru a-i ocoli intenţiile sinistre şi a rămane in viaţă.

Take Me Home Tonight online subtitrat (2011)

Vara anului 1988 este pe sfarsite in San Fernando Valley, iar Matt Franklin, sora lui geamana Wendy si cel mai bun prieten al lor Barry Nathan refuza sa isi asume responsabilitatile unor adulti, desi sunt la varsta la care ar trebui sa isi stabilesca scopuri precise in viata. Matt a absolvit cu brio prestigiosul colegiu MIT, iar prietenii si familia se asteptau sa se angajeze la una dintre cele mai faimoase companii din tara, cu un salariu pe masura, dar tanarul in varsta de 23 de ani a acceptat in schimb o modesta slujba cu jumatate de norma la un magazin de casete video din localitate. Ambitia lui Matt se trezeste in momentul in care in magazin intra frumoasa Tori Frederking, fata visurilor lui inca din perioada liceului, invitandu-l la o petrecere salbatica ocazionata de Ziua Muncii. In cursul acestei nopti de distractie, Matt, Wendy si Barry fac un pas important pe calea maturizarii, Matt Franklin fabricandu-si o identitate falsa pentru a o impresiona pe Tori, Wendy Franklin fiind ceruta in casatorie de catre iubitul ei din liceu Kyle Masterson, iar Barry Nathan, care tocmai a fost concediat, explorandu-si latura intunecata.

Bruce Almighty - Dumnezeu pentru o zi (2003)

Bruce este reporter de televiziune, cunoscut pentru interesantele sale povesti, pline de umor, care ii face pe toti fericiti, mai putin pe el. Intr-o seara, dupa cea mai nenorocita zi a vietii sale, in care este concediat, el se razvrateste si se cearta cu bunul Dumnezeu, care ii face o oferta tentanta: il va investi cu toate puterile sale pentru o saptamana...