marți, 19 iulie 2011

Hop (2011)

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscuta ca Insula Pastelui, sub capetele uriase de piatra, se afla cea mai fabuloasa fabrica de dulciuri. Trei sute saizeci si cinci de zile pe an, Iepurasul de Paste domneste peste o echipa de iepurasi si de pui care pregatesc cosuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toata lumea în dimineata de Paste.





A Cold Day in Hell - O zi rece in Iad (2011)

Acest film nu are descriere...










Oscura Seduccion (2011)

Acest film nu are descriere...










Sharpay’s Fabulous Adventure (2011)

Acest film nu are descriere...










New Kids Turbo (2011)

Acest film nu are descriere...










Cougars Inc. (2011)

Acest film nu are descriere...










The Bill Collector (2010)

Lorenzo Adams lucreaza la o agentie de recuperare credite din Norfolk si este adeptul unui stil de viata extravagant, insa se confrunta cu probleme serioase atunci cand un camatar sadic din Los Angeles pe nume Frankie Gutierrez bate la usa lui si il ameninta sa achite o datorie de 100.000 de dolari intr-un interval mai scurt de trei saptamani, daca doreste sa scape nevatamat. Intrucat seful lui Stan Davenport pleaca in concediu pe o insula izolata pentru a-si salva mariajul, Lorenzo Adams ramane la conducerea agentiei si perfecteaza o schema diabolica cu scopul de a strange in timp record banii necesari achitarii datoriei, inlocuindu-i pe salariati pentru o perioada de proba neplatita de doua saptamani cu nevoiasii de la o misiune religioasa. Desi planul functioneaza perfect si barbatul reuseste sa isi plateasca datoria, pedeapsa divina se abate asupra capului lui Lorenzo Adams, care sfarseste intr-un salon de spital impreuna cu omul de incredere al lui Frankie Gutierrez pe nume Omar si cu pastorul Kevin, conducatorul misiunii religioase.

Amors baller (2011)

Acest film nu are descriere...










Crook (2010)

Acest film nu are descriere...










Sex Is Zero 2 (2011)

Filmul prezinta relatiile dintre cei 4 baieti si 4 fete, din prima parte, doar ca acum acestia sunt studenti. Eun-sik este parasit de iubita sa, fata care a iubit-o in liceu, astfel el incepe o relatie cu Kyeong-ah, o studenta campioana la inot, care deasemenea este instructoare de inot la bazinul olimpic al facultatii. Cand aceasta merge sa-l ia de la politie, Eun-sik s-a dus cu prietenul sau la un bordel, Kyeong-ah intalneste un frumos procuror, care incearca sa-i castige afectiunea fetei. Eun-sik se simte dat la o parte, insa el nu stie ca iubita lui a fost violata in liceu, de aceea ea nu indrazneste sa mearga mai departe intr-o relatie, fetei ii este teama sa faca sex. Ea este convinsa de Gi-joo, procurorul, sa plece cu el in America, insa in aeroport isi da seama ca il iubeste pe Eun-sik,astfel ea se intoarce din drum pentru a fi cu persoana iubita.